AZ EGYESÜLET KIADVÁNYAI:

Az Őrvidék Turistája

Őrvidék Turistája

A zsebkönyv méretű igazoló füzet tartalmazza az útvonalak leírását és vázlatát, valamint a teljesítéshez szükséges egyéb tudnivalókat.

A túramozgalom nevezési díja 800,-Ft, amelynek ellenében a nevezők megkapják az ingyenes igazoló füzetet, majd a teljesítés után a jelvényt.

Vértesi Tájjáró túramozgalom

Vértesi Tájjáró túramozgalom

Az A5 méretű, színes borítójú füzet 14 fekete-fehér és két színes oldalt tartalmaz. Megtalálható benne a túramozgalom rövid története, az új kiírás, az igazolások oldalai és egy áttekintő térképvázlat.

A túramozgalom nevezési díját két részletben kell megfizetni: az igazoló füzet igénylésekor 500,-Ft-ot, a teljesítés elfogadása után további 1.200,-Ft-ot.

Őrség - Vendvidék turistakalauz

Őrség - Vendvidék turistakalauz

Az A6 méretű, színes kemény borítójú; 160 szöveges és 40 színes oldalt tartalmaz 62 színes képpel. Mellékletként A4 méretben hátul beragasztva található a gyalogos és kerékpáros túrák útvonalvázlata, ugyancsak színes nyomással.

Az Őrség és Vendvidék összes jelzett turistaútjának leírásán, kerékpáros túrajavaslatokon és az érintett települések ismertetésén kívül gyakorlati tanácsokkal is szolgál a kis kalauz.

ELFOGYOTT!
Hegyek Vándorai Turista Egyesület, Őrvidék Turistája, Vértesi Tájjáró túramozgalom, Őrség-Vendvidék turistakalauz, túramozgalom, túrázás, Őrség, Vendvidék, Vasi-hegyhát, Őrvidék, igazoló füzet, útvonal leírás, kiadvány

click tracking