Hegyek Vándorai Turista Egyesület
Az Őrségi kis tavak túramozgalom jelvénye

ŐRSÉGI KIS TAVAK
JELVÉNYSZERZŐ TÚRAMOZGALOM

Hegyek Vándorai Turista Egyesület jelvénye

A TÚRA KIÍRÁSA:
(2019)


A túramozgalom célja: az Őrségi Nemzeti Parkban és tágabb környékén található állóvizek megismerése, ezáltal kirándulásra, természetjárásra ösztönzés.

A tavak felkeresése remek szabadidő eltöltést biztosít, azok látványa pedig testi, lelki megújulást. A felkeresendő kis tavak többségét érdemes körbejárni, útközben pedig megpihenni, élvezni a csendet és a természet szépségét.

A túramozgalmat bárki teljesítheti időkorlát nélkül, a felkeresendő tavak bármilyen közlekedési eszközzel megközelíthetőek.

A teljesítés során tíz tavat kell felkeresni, amelyből hét kötelező, három szabadon választható a felsoroltakból.

A teljesítés igazolása: a tavaknál geotaggelt, fekvő helyzetű fényképet kell készíteni az egyes helyszíneknél megadott pozícióból. (Ez legegyszerűbben okostelefonnal valósítható meg.) A fényképeket – amelyeknek tartalmazniuk kell az EXIF adatokat és a GPS koordinátákat – az okistavak@gmail.com email címre kell elküldeni. A fényképek mérete lehetőleg ne haladja meg az 1MB-ot!

A túramozgalom nevezési díja 500,-Ft, amely összeget a teljesítés elfogadása után kell megfizetni.

A sikeres teljesítőknek a nevezési díj beérkezése után a megadott címre postán elküldjük a túramozgalom kitűzőjét.

A legszebb beküldött fényképeket időnként a honlapunkon és a Facebook oldalunkon is közzétesszük.

Szép erdőt, mezőt és tavakat kívánunk!Az alábbi ikonra kattintva letölthető az Őrségi kis tavak jelvényszerző túramozgalom részletes kiírása (1320 kB):
Letöltés Acrobat Reader-rel olvasható pdf formátumban

Hegyek Vándorai TE
Hegyek Vándorai Turista Egyesület, E-mail: hvte@t-online.hu, Telefon: +36 (20) 233-5093 és +36 (30) 522-7683, facebook: https://www.facebook.com/hvte.hu

TÁMOGATÓINK: