Hegyek Vándorai Turista Egyesület
ELŐSZÖR MAGUNKRÓL – KIK VAGYUNK?


Mozgás – egészség – kikapcsolódás – pihenés – közösség – és mindemellett talán a legfontosabb: a természetszeretet.

Nos, ezek a kifejezések jellemzik leginkább tevékenységünket.

Jelenleg csak gyalogos túrákat szervezünk és vezetünk, hazai tájakon középhegységekben és síkságon, valamint a szomszédos országok magas hegységeiben. Kedveljük a barlangokat is.

Minden év júniusában gyalogos teljesítménytúrát rendezünk az Őrségben, melynek útvonala átvezet az államhatáron, Szlovénia területére. Mi magunk is szeretünk mások által rendezett teljesítménytúrákon részt venni.

Ugyancsak minden év júniusában rendezzük meg a kéthetes őrségi turistaút-festő táborunkat, amely egyesületünk legfőbb közhasznú tevékenysége.

Hat jelvényszerző túramozgalmat működtetünk.

Féléves összeállított programunk van, mely itt a honlapunkon megtalálható. Ebben természetesen lehetnek változások, előfordul, hogy valami elmarad, de van, ami terven felül valósul meg, mindez a túravezetők szabadidejének függvényében.

Rendezvényeinken ne keresd a luxust, de mindenképp érezd jól magad!

És, hogy miért jó a természetjárás? Mert ez az ember egyik örömforrása!Ha úgy gondolod, hogy a fentebb leírtak nem állnak messze tőled, gyere velünk, szeretettel várunk:

Először is:

Ha „csak” támogatni szeretnéd a közhasznú munkáinkat, arra is van lehetőség, pártoló tagság útján. (Lásd az alapszabályunk 4.3 és a 4.9.5. pontjait.)

Jelenlegi éves tagdíjaink:

Egyesületünk (és ez által közvetetten tagjaink is) az alábbi szervezeteknek tagja:

Fenti tagságok alapján, tagjaink is élvezik az alábbi kedvezményeket:TÚRÁINKNAK GARANTÁLT MELLÉKHATÁSA VAN!
EZ AZ ÉLETÖRÖM ÉS AZ ÁLTALÁNOS JÓ KÖZÉRZET!A PDF FORMÁTUMÚ BELÉPÉSI NYILATKOZAT:

Letöltés Acrobat Reader-rel olvasható pdf formátumban


Hegyek Vándorai Turista Egyesület, E-mail: hvte@t-online.hu, Telefon: +36 (20) 233-5093 és +36 (30) 522-7683, facebook: https://www.facebook.com/hvte.hu

TÁMOGATÓINK: